Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Γιατί τώρα..., γιατί με τον Ξένο...., γιατί ψηφίζω συμμετοχή...!

Φίλες και φίλοι συνδημότες,


Στα Βριλήσσια παρακολουθώ από πολύ κοντά τα δημοτικά δρώμενα και προβλήματα, για μια δεκαετία και πλέον, και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θεώρησα πως η παρουσία μου ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου – και με την αρωγή σας ως δημοτικού συμβούλου – μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

Ο σημαντικότερος λόγος που με δραστηριοποίησε στην «πρώτη γραμμή» είναι ακριβώς αυτή η κατανοητή δυσκολία της εποχής – λόγω του γενικότερου πολιτικού κλίματος - για την έκθεση σε υποψηφιότητα πολλών συμπολιτών μας, σε συνδυασμό με την πεποίθησή μου ότι ο συνδυασμός «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» και ο Ξένος Μανιατογιάννης είναι αναγκαίο να υποστηριχθούν δυναμικά, ώστε να απεμπλακούμε από τη διαχειριστική στασιμότητα των τελευταίων ετών και να υλοποιήσουμε τη νέα δημοτική διακυβέρνηση για την οποία δεσμευόμαστε!

Τα Βριλήσσια, αντίθετα με ό,τι κατά κανόνα συμβαίνει στη χώρα, έχουν αναπτυχθεί ως ένα όμορφο προάστιο, τις τελευταίες δεκαετίες, το οποίο όμως, αρχίζει να αποκτά παθογένειες υποβαθμισμένων Δήμων. Την κληρονομιά αυτή νιώθω ότι οφείλω και οφείλουμε να την  προστατεύσουμε με τη συμμετοχή και όχι την απάθεια, η οποία φυσιολογικά ως ένα βαθμό δημιουργείται σε όλους μας από τα συμβαίνοντα στην παρηκμασμένη κεντρική πολιτική σκηνή.

Μέσω του συνδυασμού μας «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας», που έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει ακόμα μακρύτερα, επιθυμώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συμμετάσχω στο σχέδιο Βιώσιμης Διακυβέρνησής της πόλης, που όλα μαζί τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης –και όχι μόνο – σχεδιάσαμε, ώστε τα Βριλήσσια του 2020 να γίνουν μια ακόμα πιο όμορφη και αληθινά βιώσιμη πόλη!

Σε μια περίοδο αποστροφής για ό,τι πολιτικό... ψηφίζω συμμετοχή!

Με εκτίμηση  
Αλέξης Μαυραγάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου